ERMENEK BELEDİYESİ OLARAK HAZIRLAMIŞ OLDUĞUMUZ RAMAZAN ETKİNLİKLERİ 11-12 MAYIS, AKŞAM 21:15’ten İTİBAREN LÜTFİ ELVAN KENT MEYDANINDA YAPILDI

Ermenek Belediyesi olarak Ramazan ayının gelmesi ile iftar çadırlarımızın açılmasının dışında farklı organizasyonlarla birlik ve beraberlik içerisinde bir Ramazan ayı geçirmek amacıyla Ramazan etkinlikleri düzenledik.

11 Mayıs Cumartesi akşamı çocuklarımıza yönelik hazırlamış olduğumuz gösteriler vatandaşlarımız ve çocuklarımız tarafından büyük ilgi ve heyecanla izlendi. Gösterilerde Meddah, Orta oyunu, Hacivat Karagöz, Aşuk-Maşuk Kavuklu, Pişekâr Gösterileri yer aldı. Gösteriler ve program dahilinde olan Palyaçolar ve yüz boyama etkinlikleri çocuklarımızda büyük heyecan yarattı. Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan pamuk şeker ücretsiz olarak dağıtıldı. Çocuklarımız için oyun gurupları da kurularak çocukların güzel vakit geçirmesi, eğlenmesi sağlandı. Belediye Başkanımız kısa bir konuşma yaparak anneler günü münasebetiyle bütün annelerimizin anneler gününü kutladı ve katılımlardan dolayı vatandaşlarımıza teşekkür etti. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır ve onlar için yapılan ve yapılacak her şeyden mutluluk duyacağını dile getirdi.

12 Mayıs Pazar akşamı gerçekleştirilen müzik şölenine vatandaşlarımızın ilgisi oldukça yoğundu. Semazen gösterileri eşliğinde Tasavvuf müziği, İstanbul şarkıları (Özgür Ulaş Yiğit) ve şiir dinletisi (Fatihhan) ile duygu dolu anlar yaşanırken, Eski Ramazan akşamlarını aratmayan huzurlu, birlik ve beraberlik içerisinde bir akşam yaşandı. Halkımıza ve hemşerilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.