ERMENEK BELEDİYESİ OLARAK HAZIRLAMIŞ OLDUĞUMUZ RAMAZAN ETKİNLİKLERİNİN ÜÇÜNCÜSÜ 24 – 25 MAYIS AKŞAMLARINDA ELVAN KENT MEYDANINDA YAPILDI.

Ermenek Belediyesi olarak Ramazan ayı içerisinde farklı organizasyonlarla birlik ve beraberlik içerisinde bir Ramazan ayı geçirmek amacıyla düzenlenen Ramazan etkinliklerinin üçüncüsü 24 – 25 Mayıs akşamlarında İlçemiz Lütfi Elvan Kent Meydanında yapıldı.

24 Mayıs Cuma günü akşamı saat 21.15 de başlayan etkinliğimizde İlçemiz İncikzade Mustafa ve Emine KELEŞ Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösterileri büyük beğeni topladı.
Yine 25 Mayıs Cumartesi günü akşamı ise İlçemiz Ermenek Anaokulu, Şehit Daniş Tunalıgil İlköğretim Okulu, Zehra Galip Sumra Atatürk İlkokulu öğrencilerinden oluşan öğrenci guruplarının hazırladığı gösteriler, müzik etkinlikleri ve halkoyunları ile halkımız güzel bir akşam geçirdi.
Ritim Müzik Organizasyon Şirketi tarafından İllüzyon ve Ateş şov gösterileri yapıldı. Gösteriler özellikle çocuklar tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

Belediye Başkanımız Sayın Atila ZORLU ve eşi tarafından etkinliklere katılan çocuklarımıza ücretsiz lunapark bileti dağıtıldı.

Halkımıza gösterilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.