Ermenek Konukevi Online (Çevrimiçi) Oda satışına başlamıştır..

Yeni açılan www.konukevi.ermenekturkuaz.com adlı internet sitemiz 25 farklı dilde Dünyanın her yerinden istediğiniz odayı istediğiniz tarih ve saatte Banka Kartınız ile online (çevrimiçi) alabilme imkanı sunmaktadır. Yeni Web sitemizde Konukevimiz ile ilgili detaylara ve resimlere erişebilir, gerekli bilgileri bulabilirsiniz. Belediye sitemiz www.ermenek.bel.tr üzerinden de ulaşabileceğiniz Ermenek Konukevi web sitemiz aynı zamanda internet üzerindeki Otel arama motorlarına da entegre edilerek Karaman ve Bölge Otel aramaları yapıldığında listelenmesi sağlanmıştır. Kamuoyuna Duyurulur..