ERMENEK TURKUAZ BİLİM KAHRAMANLARI BELEDİYE BAŞKANIMIZ ATİLA ZORLU’YU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Belediyemizin sponsor olduğu, Ermenek Turkuaz Bilim Kahramanları yeni sezon etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanımızla bi görüşme yaparak, yeni sezonda tema konusu olan ‘’CITY SHAPER’’ (Şehri şekillendir) ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular. Belediye Başkanımız Atila Zorlu, Bu tür faaliyetlerin memnuniyetlik yarattığını, Ermenek Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduğunu belirterek, ilçemiz gençlerinin bu tür sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak elde ettiği başarılardan dolayı, ilçemizin tanıtımına yaptıkları katkılar için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.