ERMENEK TURKUAZ BİLİM KAHRAMANLARI YENİ GÖREVE BAŞLAYAN KAYMAKAMIMIZI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Ermenek Belediyesinin sponsor olduğu, Ermenek Turkuaz Bilim Kahramanları İlçemizde yeni göreve başlayan Kaymakamımız Batuhan Taşgın’ı, Belediye Başkanımız Atila Zorlu ile birlikte makamında ziyaret etti.
Burada Ermenek Turkuaz Bilim Kahramanları Kaymakamımızla bir görüşme yaparak, yeni görevlerinde başarılar diledi ve yeni sezon etkinlikleri arasında tema konusu olan ‘’CITY SHAPER’’ (Şehri şekillendir) ile ilgili bilgiler aktardı ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.
Kaymakamımız Batuhan Taşgın ise bu ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirterek, ilçemiz gençlerinin bu tür sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak elde ettiği başarılardan dolayı, ilçemizin tanıtımına yaptıkları katkılar için teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.