ERMENEK’TEN YARDIM TIRI DUALARLA UĞURLANDI

Geçtiğimiz günlerde Elazığ’da meydana gelen depremin yaralarını sarmak için başlatılan yardım kampanyasına Ermenek Halkı duyarsız kalmadı.
Ermenek Sevdalıları Kültür ve Turizm Derneği (ERSEV) koordinatörlüğünde başlatılan yardım kampanyasında, afet bölgesine gönderilmek üzere hazırlanan yardım tırı dualarla uğurlandı.
Eski Sümerbank binasında depremin yaralarını sarmak için destek amaçlı başlanan yardım kampanyası halkımızın ve Sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle battaniye, ısıtıcı, kıyafet ve gıda malzemelerinden oluşan yardımlar, bugün öğle namazından sonra vefat dolayısıyla İlçemizde bulunan Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Karaman Valisi Fahri Meral, Ermenek Kaymakam V. Emrah Uzun, Ermenek Belediye Başkan V. Nihat Azdural, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Parti Başkanları, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirilen programda yardım tırı dualar eşliğinde deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.