GÜLPAZAR MAHALLESİ EKMEKLİK YAPIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Belediye Başkanımız Atila Zorlu’nun seçim sonrası başlatmış olduğu gezici başkanlık ofisi adıyla gerçekleştirdiği mahalle toplantılarında mahalle sakinleri tarafından yapılması öngörülen yerlerde çalışmalarımız sürüyor.
Bu çalışmalar kapsamında İlçemiz Gülpazar Mahallesinde istenilen ve kısa bir süre önce yapımına başlanılan Ekmeklik ve Bulgurluk yapım çalışmaları bitirilmiş olup vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.
Ayrıca yapılan Ekmeklik’ in çevresi kapatılarak mahalle sakinleri tarafından kına, nişan, düğün ve taziye yemeklerinde kullanabilmeleri için çok amaçlı bir alan haline getirilmiştir. Gülpazar Mahalle Muhtarı Zehra Yaldız’ la yapılan görüşmede, Mahallemize yapılan çalışmalardan dolayı başta Belediye Başkanımız Atila Zorlu olmak üzere emeği geçen herkese Mahallemiz adına teşekkür ediyorum dedi