İLÇEMİZDE ÇANAKKALE ŞAHAADET TİYATROSU SERGİLENDİ

Belediye Başkanlığımız  tarafından organize edilen “Çanakkale Şehadet” adlı  tiyatro oyunu ilgiyle izlendi.

Çanakkale Savaşı’nı konu alan ‘Çanakkale Şehadet’ adlı tiyatro Oyunu Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde sahnelendi. Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu tarafından hazırlanan, Ünal Çeken ‘in yazıp yönettiği Çanakkale Şehadet  oyunu ilçemizde 3 seans halinde sahne aldı. Gündüz öğrenciler ile buluşan tiyatro ekibi, akşam vatandaşlar ile buluştu.

Ermenek Belediyesinin vatandaşlara ücretsiz olarak izleme olanağı sağladığı, Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu tarafından sahnelenen tek perdelik oyun büyük beğeni topladı.

Tiyatro gösterisinin ardından oyuncular ile Belediye Başkanımız Uğur Sözkesen ve Belediyemizin yeni kurulan Tiyatro topluluğu, Kadınlar Lokalinde sohbet etti.