İLÇEMİZDE ‘’GELECEĞE NEFES OL’’ ADI ALTINDA FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Türkiye'de çıkan orman yangınlarının yok ettiği ağaçların yeniden yeşertilebilmesi amacıyla, Tarım ve Orman Bakanlığının “Geleceğe Nefes Ol'' sloganıyla 81 ilde eş zamanlı olarak başlattığı fidan dikim etkinliği, 11/11/2019 günü saat:11.11'de Ermenek ilçesinde de gerçekleştirildi.
Ermenek Orman İşletme Müdürlüğünün organize ettiği etkinlikte, Yumrutepe Bölgesine 750 adet servi fidanı dikimi gerçekleştirilmiş olup, aynı proje kapsamında Ermenek Deletimli Serbestlik Müdürlüğü, Ermenek Adalet Ormanı sahasındaki alana 500 adet karaçam, 250 adet servi fidanı dikimi yapıldı.
Düzenlenen etkinliğe Ermenek Kaymakamı Batuhan Taşgın, Ermenek Garnizon Komutanı Mehmet Küçük, Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, Ermenek Belediye Başkan V. Şerife Nurgül Koçdayı, Güneyyurt Belediye Başkanı Ahmet Arı, Kazancı Belediye Başkanı Muhittin Tuncel, Hakim ve Savcılar ile ilçe Kurum ve daire amirleri, öğrenciler, denetimli serbestlik personeli ve denetim ve gözetim altında bulundurulan yükümlüler katıldı