İLÇEMİZDE HAFIZLIK İCAZET PROGRAMI DÜZENLENDİ

İlçe Müftülüğümüz 10 Ekim Perşembe günü Merkez Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Camii’ nde Hafızlık İcazet Programı düzenledi. İlçemiz Kur’an Kurslarında hafızlığını tamamlayarak Diyanet İşleri Başkanlığının yapmış olduğu hafızlık sınavında başarılı olan 6 erkek 1 bayan hafıza, hafızlık belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.
Programa İlçe Kaymakam Vekili Emrah Uzun, Ermenek Belediye Başkanımız Atila Zorlu, Güneyyurt Belediye Başkanı Ahmet Arı, İl Müftüsü Muhammed Lütfi Ketenci, İzmir Menemen (Eski Ermenek) Müftüsü Mehmet Seven, komşu ilçelerimiz Alanya, Çumra, Mut, Taşkent, Sarıveliler ve Başyayla Müftüleri, hayırsever İş adamlarımız, daire amirleri ve vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleşti. Program daha öncesinde Sipas Camii önünden hükümet konağına kadar mehter takımı eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşle başladı.