İLÇEMİZDE MUHTARLAR GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

19 Ekim Muhtarlar günü kutlama programı çerçevesinde bugün saat 09.00 da Muhtarlar Derneği tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla devam etti.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Çalışkan tarafından yapıldı.
Programa daha sonra Turkuaz Mesire Alanında Belediyemiz tarafından hazırlanan kahvaltıyla devam edildi. Kahvaltının ardından Muhtarlarımız teknelerle Turkuaz gölünde gezintiye çıktılar.
Programa Ermenek Kaymakamı V. Emrah UZUN, Ermenek Belediye Başkanı Atila ZORLU, Güneyyurt Belediye Başkanı Ahmet Arı, İlçe Parti Başkanları, Daire Amirleri, Kurum ve Kuruluş Müdürleri ile İlçemiz Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.