İş Merkezi ve Kent Meydanı İhale İlanı

İ L A N

ERMENEK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Belediye Encümeninin 22.02.2018 tarih ve 27 sayılı kararı gereğince İlçemiz Taşbaşı Mahallesinde 401 ada 7 nolu parselde Lütfi ELVAN Kent Meydanı altında ve 405 ada 2 nolu parselde Belediye İş Merkezinde Belediyemize ait boş durumda bulunan işyerlerinin 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesi hükümlerine göre 1 yıl müddetle kiraya verilmesine karar verilmiştir.

Söz konusu 12 adet işyerinin bağımsız bölüm no, m2, muhammen kira bedelleri ve %3 geçici teminatları aşağıya tablo halinde çıkartılmıştır.

Açık artırma kira ihalesi 15.03.2018 Perşembe günü saat 15:00 ‘da Belediye Encümen Toplantı Salonunda Encümen huzurunda sırayla yapılacak olup, bunlara ait şartnameler her gün mesai saatleri içinde Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünden görülebilir.

Şartname hükümleri doğrultusunda belirtilen işyerlerini kiralamak isteyenlerin teminatlarını en geç ihale saatine kadar belediye veznesine yatırarak yukarda belirtilen gün ve saatte, ihalede hazır bulunmaları ilan olunur.  22.02.2018

Uğur SÖZKESEN

İlan metnini indirmek için tıklayınız..