İskele ulaşım yolları çalışmaları devam ediyor..

Yapılacak olan Zeyve İskelesi ve Nadire İskelesinde ki yol çalışmalarında sona yaklaşıldı. Ermenek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kontrolünde, Vatandaşlarımızın yapılacak olan Zeyve iskelesine ve Nadire İskelesine ulaşımlarının sağlanması amacıyla toplamda 4,3 km olan yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Söz konusu iki yolunda alt yapı çalışmaları, Kilitli Parke Taşı üretimi ve Kilitli parke taşı döşeme işleri Ermenek Turkuaz Turizm İşletmeleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılmaktadır.

Ermenek Belediyesinin kontrolünde yapılan yolların, aralık ayı sonu itibari ile bitirilmesi planlanıyor.

Zeyve Pazarı – Zeyve İskelesi arası yol 2 km
Yeşilköy – Nadire İskelesi arası yol 2,3 km