İskele ulaşım yolları çalışmaları tamamlandı.

Ermenek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kontrolünde, yapılan Zeyve İskelesi ve Nadire İskelesinde ki yol çalışmaları tamamlandı.

Vatandaşlarımızın yapılacak olan Zeyve iskelesine ve Nadire İskelesine ulaşımlarını sağlanması amacıyla toplamda 4,3 km olan yol yapım çalışmaları hakkında Belediye Başkanımız Uğur SÖZKESEN “Ermenek Turkuaz gölü üzerine yapacağımız 3 adet iskeleden; Nadire köyümüzü Nadire iskelesine, Zeyve ve İkizçınar köyümüzü Zeyve iskelesine bağlayan yollarımızın yapımı tamamlandı. Parke taşları ile kaplandı. Bölgemiz turizmi için çok önemli bu çalışmada yer alan Çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Zeyve Pazarı – Zeyve İskelesi arası yol 2 km
Yeşilköy – Nadire İskelesi arası yol 2,3 km