KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ SAYIN PROF.DR.MEHMET AKGÜL BELEDİYE ATİLA ZORLU’YU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Mehmet AKGÜL Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ederek 31 Mart Yerel Seçimlerinde gösterdiği üstün başarıdan dolayı tebrik etti. Hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi. Belediye Başkanımız yakın zamana kadar mensubu olduğu Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nin Rektörü AKGÜL’ün ziyaretinden onur duyduğunu belirterek bundan sonraki süreçte de iş birliği içerisinde olacaklarını ve elindeki tüm imkanlarla Ermenek’e hizmet edeceğini dile getirdi.
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sayın AKGÜL, Belediye Başkanımızı Üniversitenin mezuniyet törenine davet ederek ziyaretini sonlandırdı.