KATRANLI KÖYÜ İLKOKULUNA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI AÇILDI

Katranlı İlkokulu idaresi ve öğretmenlerinin yaptığı çalışmalar neticesinde ve Samiye-Naim Eğitim Vakfının katkılarıyla Akıl ve Zeka oyunları sınıfı açıldı. Bugün Saat 10.00 da gerçekleşen programa Ermenek Belediye Başkanımız Atila Zorlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Açıkgöz, Şube Müdürleri, Köy Muhtarı ve köy halkı katıldı. Açılışın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü ile beraber sınıfları inceleyen Başkanımız öğrencilerle bir süre sohbet edip okul idaresi ve öğretmenlerden bilgi aldı ve bu sınıfın açılışında emeği geçen ve katkıda bulunanlara teşekkür ettiğini belirtti. Program yapılan ikramlarla son buldu.