MAHALLE TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

MAHALLE TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR.

Belediye Başkanımız ve birim amirleri 25.06.2019 Salı günü öğleden sonra İlçemiz Seyran mahallesinin bir kısmında muhtar ve cok sayıda mahalle sakiniyle bir araya geldi. Kalan kısımlarının da önümüzdeki günlerde gezileceğini söyledi.

Seyran mahallesi sakinlerinin sorunlarını birebir dinleyen Ermenek Belediyesi Başkanımız doğal gaz yapımından oluşan sorunları da mahalle sakinleriyle yerinde tespit ederek yapmayı planladığı çalışmalar hakkındamahalle sakinlerine bilgiler verdi.

Seçim sürecinden sonra başlattıkları gezici başkanlık ofisi uygulamasının halkımızın ihtiyaç ve sorunlarının çözümünde katkısının zamanla daha iyi fark edileceğini belirten Belediye Başkanımız mahalle muhtarları ile koordinasyonun devamlı surette süreceğini bildirdi.