MİLLİ BAYAN BİSİKLET SPORCULARIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI HAZIRLIKLARI İÇİN ERMENEK’TE KAMPA GİRDİ

Milli Bayan Bisiklet Sporcularımız Türkiye Şampiyonası hazırlıkları için Ermenek’te kampa girdi.
27-31 Temmuz tarihleri arasında Sivas ilinde yapılacak olan bisiklet Türkiye şampiyonası hazırlıkları için Milli Sporcularımız, Ermenek’li takım antrenörleri Barış ÜNLÜ ile ilçemize geldiler. Eski milli sporcu olan Türkiye Bisiklet Federasyonu Teknik kurul üyesi Barış ÜNLÜ ile ilçemize gelen; Yıldız bayanlarda 2015 Türkiye Şampiyonu, Yol bisikleti genel klasman birincisi Fatma SEZER, 2014 yıldız bayanlar Türkiye şampiyonu, Yol bisikleti genel klasman ikincisi Selver SEZER, Yıldız bayanlarda 2015 Türkiye ikincisi, Yol bisikleti genel klasman üçüncüsü İrem Ceren AKAN, Türkiye dağ bisikleti genel klasman birincisi Aybike ÜNLÜ Belediye Başkanımız Uğur SÖZKESEN’i makamında ziyaret ettiler. Antrenör Barış ÜNLÜ “Ermenek, bisiklet sporu için çok uygun. Daha önceki yıllarda bunu denedik ve gördük. Ermenek kampından sonra sporcularımız yüksek bir performans sergiledi, misafirperverliklerinden dolayı Belediye Başkanımıza da teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.