SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN SPOR ŞART

Turkuaz Sağlıklı Spor ve Yaşam Merkezimizde Spor Akademisi mezunu, alanında uzman ve deneyimli Pilates eğitmeni eşliğinde Ermenek’li bayanlarımız için özel pilates derslerimiz Haftanın Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere başlamış olup, bu mucizevi egzersiz sisteminin etkilerinden faydalanmak için siz değerli bayanlarımızın katılımlarını bekliyoruz. Kayıt işlemlerimiz Spor Merkezimizde yapılmakta olup, iletişim için 0539 577 89 58 nolu telefondan irtibata geçebilirsiniz.
Hafta içi ve Hafta sonu her gün bay ve bayan hocalarımız eşliğinde fitness, kick boks, aikido, karate gibi bireysel savunma dersleri ile hizmet verilmektedir. Ayrıca Türk hamamı, buhar banyosu, sauna ve dinlenme alanları mevcut olup vatandaşlarımızın hizmetine açıktır.