SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ, TASARRUF VE ŞEFFAFLIK TEMEL İLKEMİZ OLACAKTIR

3 Nisan 2019 tarihinden itibaren devraldığımız Ermenek Belediyesinin Mali tablosu 31 Aralık 2019 tarihi itibarı ile aşağıdaki gibidir.
Yaklaşık 9 ay gibi kısa bir zaman diliminde Ermenek Belediyesinin ve Belediyemize bağlı Turkuaz şirketinin toplamda 10 Milyon 684 bin olan borcun 5 Milyon 110 bin 891 TL si ödenmiştir.
Önümüzdeki günlerde otopark, Pazar yeri, dar gelirliler için toplu konutlar ve karayollarından alınan arsa üzerine çok amaçlı sosyal tesis yapılması hedeflerimiz arasındadır.
Tasarruf ve şeffaflık ilkesine dayalı bir belediyecilik anlayışı içerisinde yolumuza devam edeceğiz.
Atila Zorlu - Ermenek Belediye Başkanı