TAŞELİ YARATICI YAZARLIK ATÖLYESİ GENÇ KALEMLERİ’NİN ÇITLIK ÖYKÜLER-ŞİİRLER KİTABI OKURLARIYLA BULUŞTU

Ermenek Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından I. Uluslararası Taşeli Karamanoğlu Mehmet Bey Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri arasında yer alan öğrencilerimizin öykü ve şiirlerinden oluşan ‘Çıtlık Öyküler-Şiirler’ kitabının tanıtımı bugün saat 13:30 da Ayşe Karpuzcu İlçe Halk Kütüphanesinde gerçekleştirildi.
Yoğun ilginin gösterildiği programda bir konuşma yapan Başkanımız Atila Zorlu, burada hep birlikte geleceğin yazarlarını yetiştiriyoruz. Seçim vaadlerimizde de olduğu gibi bir eğitimci olarak Ermenek’i geçmiş günlerdeki gibi okuru, yazarı, sanatçısı ile tanınan, adı duyulan bir memleket yapmak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Burada bulunan bütün öğrenci kardeşlerimi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum dedi.
Belediye Başkanımız Atila Zorlu başarılı olan çocuk yazarlarımıza birer hediye paketi takdim etti ve Turkuaz mesire alanında tekne turu ile ödüllendirdi.