Taşeron İşçiler için Sürekli İşçi Kadrosu Geçiş Kapsamında Sınav Yeri ve Zamanı Duyurusu:

T.C.
ERMENEK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname gereği Mahalli İdare Şirketlerinde sürekli işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin sözlü ve uygulamalı sınav 10 Mart 2018 Cumartesi günü saat 09:00'da Belediye Hizmet Binasında Yapılacaktır.

Belediyemiz ilan panosunda alfabetik sıraya göre asılı olan isim listesine göre ilk 40 kişi 10 Mart Cumartesi günü saat 09:00 da, 41 den sonrası ise aynı gün saat 14:00 de sınava alınacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacak olup, duyuru tebligat yerine geçecektir. *

Ekli listeyi PDF formatında indirmek için tıklayınız...

Ekli listeyi Excel formatında indirmek için tıklayınız..

*Başvuru sahipleri hakkında Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönetmeliği çerçevesinde gerçekleştirilen arşiv araştırması sonucunda elde edilen bilgiler ve Cumhuriyet Başsavcılığından gelen bilgiler Tespit Komisyonu tarafından kadroya geçiş işleminin tamamlanmasından önce ayrıca değerlendirilecektir.