Taşeron işçilerin kadro başvuruları için son tarih 11 Ocak

Belediyemizde çalışan Taşeron işçilerimizin Kadro Başvuruları devam ediyor. Kadroya geçmek isteyen işçilerimiz Belediye Fen İşlerine müracaat ederek alacakları başvuru formlarını ve dilekçeleri doldurduktan sonra;

1 adet Kimlik Fotokopisi, 5 adet Vesikalık Fotoğraf, SGK Hizmet Dökümü ve Öğrenim Durumlarını Gösterir belgelerini ekleyerek teslim edeceklerdir.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının yaptığı açıklamaya göre; Taşeronda son başvuru tarihi 11 Ocak’tır. Başvurular 11 Ocak mesai bitiminde tamamlanacaktır.

Tüm Taşeron işçilerimizin 11/01/2018 Saat 17:00’dan önce başvurularını tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Kamuoyuna Duyurulur..