TÜRK POLİS TEŞKİLATI KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ

10 Nisan Polis Günü, Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polisine minnettarlığımızın göstergesi olan bir teşekkür günüdür aslında. Türk Polis Teşkilatı kurulduğu günden itibaren halkın can ve mal güvenliğinin yanı sıra, huzur ve barış ortamının korunması için gösterdiği olağanüstü çaba ile Milletimizin gönlünde taht kurmuştur. Sahip oldukları vatan sevgisiyle gece gündüz demeden faaliyetlerini yürüten polislerimizin bizim için kıymeti çok büyüktür.
10 Nisan Polis Günü vesilesiyle kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Polis teşkilatımıza aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve başarı dolu günler diliyorum.
Uğur SÖZKESEN
Ermenek Belediye Başkanı