TÜRKÇENİN RESMİ DEVLET DİLİ OLUŞUNUN 742. YILI “ TÜRK DİL BAYRAMI VE KARAMANOĞLU MEHMET BEY’İ ANMA ETKİNLİKLERİ ”

"Türk Dili, Türk Ulusunun yüreğidir, beynidir.’’
(Gazi Mustafa Kemal Atatürk)
"Gelecek nesillere en büyük mirasımız; dilimizdir.
Bu değeri kaybeden bir toplum yok olmaya mahkûmdur”

Ülkemizin tek ve değişmez resmi dilinin Türkçe olduğu gerçeğinden yola çıkarak, toplumda dil bilincinin oluşturulması ve geliştirilmesine olanak sağlayan Türk Dil Bayramı; Her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel olarak düzenlenen ''Türk Dil Bayramı ve Karamanoğlu Mehmet Bey’i anma programı'' olarak 13 Mayıs’ta Balkusan Köyü’nde çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır. Bütün dostlarımız ve hemşehrilerimizle bir arada olmak bizleri onurlandıracaktır. Etkinliklerimize bütün dost ve hemşehrilerimiz davetlidir.

Atila ZORLU-Ermenek Belediye Başkanı