VATANDAŞIN İSTEKLERİ YERİNE GETİRİLMEYE DEVAM EDİLİYOR

Belediye Başkanımız Atila Zorlu’nun seçim sonrası başlatmış olduğu Gezici Başkanlık ofisi ile mahalle toplantıları yaparak ilçe halkının sıkıntı ve taleplerini yerinde görerek yaptığı değerlendirmeler doğrultusunda, bu toplantılar içerisinde İlçemiz Keşillik mahallesinde vatandaşlarımız tarafından talep edilen ve tehlike arz eden yerlerde istinat duvarı yapımı ve çevre korkulukların yapım çalışmaları devam ediyor. Keşillik mahallesi sakinleri ise Belediye Başkanımız Atila Zorlu ve Belediye çalışanlarına mahallemize yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ettiklerini belirttiler.