YAŞANABİLİR BİR ÇEVRE İÇİN DEĞERİNİ BİLMEMİZ GEREKİYOR

Ermenek Mustafa Demirok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sağlık, beslenme ve temizlik kulübü öğrencileri ile danışman öğretmenleri ve Belediye Başkanımız Atila Zorlu’nun katılımıyla Şehit Pilot Hasan Baysal Mesire alanında 5 Kasım Salı günü saat 17:00'de doğa koruma bilincinin aşılanması ve temiz çevre duyarlılığı için çöp toplama etkinliği gerçekleştirildi.
Belediye Başkanımız Atila Zorlu etkinlik sırasında öğrencilerle bir süre sohbet ederken toplumda çevre bilinci oluşması için, Topluma bu bilinci aşılamamız gerekiyor. Ama çevre bilinci olmayan bir toplumda bunu yapıyorsanız, bir taraftan temizlemeye çalışırken, bir tarafta da kirletenler eksilmiyor. Öncelikle bu bilinci aşılamamız gerekiyor dedi. Temiz Çevre, Temiz Gelecek düşüncesiyle bu örnek davranışlarından dolayı bu etkinliği gerçekleştiren öğrencilere ve okul idarecilerine teşekkür etti.