BELEDİYE BAŞKANIMIZ ATİLA ZORLU YERLİ MALI HAFTASINDA ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanımız Atila Zorlu, Başkan Yardımcımız Fadime Karakaya, Belediye Kadın Meclisi Başkanı ve üyeleriyle beraber Cumartesi günü Mustafa ve Ayşe Karpuzcu ilçe Halk Kütüphanesinde düzenlenen etkinliğe katıldı. Belediye Başkanımız Atila Zorlu, Yabancı mal alırken, verdiğimiz paranın bir daha geri gelmeyeceğini düşünmeliyiz. Bu nedenle, elimizden geldiği ölçüde Türk Malı kullanmalıyız. Yabancı ülkelere para akışını önlemede, Türk Malı kullanmanın önemini belirten Başkanımız, Çocuklarla beraber Yerli Malı haftası ile ilgili hazırlanan slayt gösterilerini izleyip bol bol sohbet ettikten sonra birlikte kitap okuyarak hoşça vakit geçirdiler.