TEŞEKKÜR

Ermenek Belediye Başkanı Uğur SÖZKESEN, 740. Türk Dil Bayramı ve Karamanoğlu Mehmet Bey’i anma etkinliklerine destek veren Ermenek Belediyesi Kadın Meclisi Tiyatro Topluluğu, Ermenek Belediyesi Gençlik Meclisi, Ermenek Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri, Ermenek Belediyesi Halk Korosu ve Paldır Küldür Tiyatro Ekibini makamında ağırlayıp, teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Uğur SÖZKESEN; “Türk Dil Bayramı ve Karamanoğlu Mehmet Bey’i anma etkinliklerinde göstermiş olduğunuz üstün performans ve emek bizleri çok gururlandırdı. Biz sizlerle büyük ve güçlü bir aileyiz. Ailenin güçlü olması el birliğiyle ve gönül birliğiyle mümkündür. Sizlere minnettarız ve sizlere teşekkür belgesi ile iltifatta bulunmak istedik” diyerek herkese tek tek teşekkür belgelerini takdim etti.