KAYAK SEVERLER HAFTA SONUNDA BOZDAĞ KAYAK MERKEZİNE AKIN ETTİ

Ermenek ilçesindeki Bozdağ Kayak Merkezine Hafta sonunda vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi göstererek, kayak yapmanın keyfini çıkardı.
1750 rakımlı Bozdağ Kayak Merkezinde Kar kalınlığının 80 santimetre olduğu kayak merkezinde kayağın keyfini süren aileler, kar’ın keyfini doyasıya çıkardılar.
Belediyemiz tarafından vatandaşlarımıza sucuk ekmek ve kar hoşafı ikram edildi.
7'den 70'e birçok kişinin geldiği kayak merkezinde renkli görüntüler yaşandı. Havanın güneşli olmasını fırsat bilen vatandaşlarımız, kayak yaparak hafta sonunu eğlenceli bir şekilde değerlendirdi. Eğlencenin yanı sıra Belediyemiz tarafından organize edilen sucuk ekmek ve kar hoşafı yapan kayak severler, çocuklarıyla birlikte keyifli saatler geçirdiler.