Sağlıklı Yaşam Merkezi (Fitness&Sauna ve Hamam)

Ermenek Turkuaz Turizm İşletmeleri San. ve Tic. LTD. Şirketi  Sağlıklı Yaşam Merkezi (Fitness&Sauna ve Hamam)

Sağlıklı yaşam merkezi, Belediye iş merkezi zemin katında olup , İçerisinde Fitness, Hamam , Sauna , Kafeterya bölümleri bulunmaktadır. Sağlıklı Yaşam Merkezi Alanında uzman bir kadroya sahiptir. Sağlıklı yaşam merkezinde bulunan Ekipmanlar titizlikle seçilmiş olup, ihtiyaç duyulan kalitenin üzerinde bir spor merkezi haline gelmiştir. 250 m² genişliğinde olan tesis içerisinde kardio egzersiz alanı ve serbest ağırlık çalışma bölümleri bulunmaktadır. Hafta içi ve Hafta sonu her gün bay ve bayan hocalar eşliğinde haftanın belirli günlerinde aerobik salonu, spinning salonu, plates stüdyosu, bireysel savunma dersleri ile hizmet vermektedir. Ayrıca buhar banyosu, sauna, Türk hamamı ve dinlenme alanları mevcuttur.

Aynı zamanda İçerisinde bulunan Kuru Temizleme bölümünde; Son teknoloji makinaları ile kuru temizleme sektöründeki çıtayı yükseltmeyi hedefleyen ve müşteri memnuniyetini amaç edinen tesistir. İçerisinde 1 adet kuru temizleme makinası, 1 adet 20 kg çamaşır yıkama makinası (sanayi tipi), 1 adet 20 kg çamaşır kurutma makinası, 1 adet silindir ütü, 1 adet leke çıkarma ünitesi bulunan tesisimiz deneyimli personelleri ile belediye iş merkezi altında hizmet vermektedir.

Ücret Tarifleri:

Pardösü Parça Başı

15,00 TL

10,00 TL

Sanal Pos üzerinden ödeme yapmak için tıklayınız..

Sağlıklı Yaşam Merkezi (Fitness&Sauna ve Hamam) Fiyatları ve daha detaylı bilgi almak için iletişim Bilgileri:

Adres: Taşbaşı Mah. Atatürk Cad. Lütfi Elvan Kent Meydanı, Ermenek KARAMAN

Tel: 0 (338) 716 19 81 Dahili: 7677